Aanmelden


Wanneer
“In het moment” biedt dagbesteding op:
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.15/30 tot 15.30 uur
Dinsdag van 9.00 tot 12.30 uur.
Sinds juni 2020 werken wij met groepen van maximaal 6 deelnemers.

Kosten
In de meeste gevallen kunnen geïnteresseerden in aanmerking komen voor een Wmo indicatie (via het Wmo-loket van de gemeente) voor een reguliere of gespecialiseerde dagbesteding. De meeste casemanagers kennen ons project en zullen u ook de weg voor de indicatie kunnen wijzen. Bij een Wmo indicatie geldt dat u een eigen bijdragen betaalt van maximaal € 19,- per maand per 01-01-2020 (zie hiervoor www.hetcak.nl)
Particulier deelnemen kan ook, dan betaalt u op basis van uw inkomen rechtstreeks aan In het moment.

Vrijwillige bijdrage
Aan alle deelnemers van het dagbestedingsproject “In het moment” wordt door de “Vriendenstichting In het Moment”  een vrijwillige bijdrage van € 25,– per maand gevraagd. Hiermee kan de vriendenstichting de extra activiteiten die dagbestedingsproject “In het moment”  aanbiedt financieren.  Op deze wijze blijft het mogelijk de kleinschaligheid van maximaal 8 deelnemers per dagdeel te waarborgen .

Aanmeldprocedure
Nadat u rechtstreeks met ons contact heeft opgenomen of door een casemanager naar ons verwezen bent, gaan wij u vragen om met uw familielid de sfeer bij ons te komen proeven. Als u en uw familielid interesse heeft in ons aanbod, dan zal de Wmo-consulent de indicatie in gang zetten.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor een proefperiode voor eigen rekening waarbij de duur in onderling overleg wordt afgesproken.
Na ongeveer een maand na deelname vindt er een intakegesprek bij u thuis plaats.

Voor informatie en/of aanmelding
Email: inhetmoment.driebergen@gmail.com
Silvia Fiorini 0636265455
Algemeen (tijdens openingstijden) 0642888314