Vriendenstichting In het Moment Koorproject voor ouderen


Er zijn nog een aantal plaatsen

(mannen en vrouwen, 65+)

Het repertoire is divers, deels Nederlandstalig, maar ook wereldliederen. Vrolijke liedjes, liedjes over de natuur, samen zijn, over jong en oud en over wat ons hier als mensen drijft. Het kenmerk van de liederen is dat ze onderlinge verbinding brengen en dat je ze makkelijk mee kunt zingen. We zingen eenstemmig en waar het kan met een tweede of derde stem erbij .
Aanmelden kan via Berte Waardenburg, telefonisch 0343 521996 of met een e-mail koorinhetmoment@gmail.com

Probleem met vervoer? Neem contact met ons op en wij helpen u.
Zorgen over besmettingsgevaar? Wij zorgen voor een veilig klimaat. De zaal biedt genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Bovendien wordt de zaal goed geventileerd en is er een CO2- meter aanwezig.

Start donderdag 3 februari 2022
Het project eindigt eind juni 2022 met een koorpresentatie Repetities: elke donderdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur. Na afloop is er koffie-thee of een glaasje fris
Locatie: Theaterzaal van de Cultuurhoek in Driebergen, Engweg 14

Kosten: 10 euro per maand

De repetitie begint met wat oefeningen voor de stem om deze in vorm te brengen. We doen altijd een paar oefeningen voor laagte, hoogte, ademlengte, snelheid en souplesse van de stem.

Het gaat om een Tij delijk Laagdrempelig Koorproject met Ambitie onder begeleiding van koordirigent en zangdocent Inge van Keulen. Zang-en koorervaring is niet nodig.

Dit project is mogelijk gemaakt door Lang Leve de Kunst