Mantelkoor “Koor voor Mantelzorgers”


Er zijn nog een aantal plaatsen

Muziek verbindt, verrijkt, stimuleert en geeft ruimte aan emoties. Echt een moment voor jezelf. In september starten we met een koor voor mantelzorgers. Laagdrempelig samen zingen binnen een gemoedelijke setting.

Komt u gezellig meezingen? U bent van harte welkom! Op woensdagochtenden zingen we van 10.30 tot 11.30 uur in de zaal van de CultuurHoek in Driebergen. We zingen allerlei liederen, waarbij iedereen in kan stappen. Mooie melodieën, liederen passend bij het jaargetijde. Meditatief of vrolijk, in verschillende talen. Na afloop is er gelegenheid tot napraten en een kopje koffie of thee.
Het Mantelkoor wordt geleid door Femke Hockx, zangdocente en Zorg-Zangeres. Zelf ook mantelzorger van haar vader. Femke: ‘Door het mantelzorgen verandert onze band, je komt in een andere rol. Samen zingen is iets waar we allebei veel plezier aan beleven. Bij het Mantelkoor zullen we zeker liederen gaan zingen die je thuis ook in kunt zetten als je zin hebt om (samen) te zingen. Naast, natuurlijk, liederen die juist heel mooi zijn om met elkaar als koor te zingen’.

Waar en wanneer?
Op woensdagochtenden van 10.30 tot 11.30 uur zingen we in de zaal van de CultuurHoek in Driebergen.

De data tot de zomer 2024 zijn:

Januari: 10, 17, 24 en 31

Februari: 7, 14

Maart: 6, 13 en 20

April: 3, 10, 17 en 24

Mei: 15, 22 en 29

Juni: 5*, 12, 19 en 26
* 5 juni onder voorbehoud. De oefenruimte wordt eventueel gebruikt voor de Europese verkiezingen

We vragen een kleine eigen bijdrage van € 7,- per keer voor de zaalhuur.


Neem vrijblijvend contact met mij op voor verdere informatie en aanmelding.
Femke Hockx
klankenkunst@gmail.com
www.klankenkunst.nl

DOWNLOAD HIER DE FLYER